Hem  Tjänster   Produkter  Referenser  Kontakt

Meny

 


Flerfärgs Fullgrafisk LED Display

En moduluppbygd LED display som passar utmärkt som reklamskylt eller informationsskylt. Displayen kan anpassas helt efter kundens önskemål.

Displayen kan visa 256 nyanser av röd - orange - gul - grön. Den är fullgrafisk dvs. man kan styra den på pixelnivå.

Text kan skrivas ut med ett flertal olika teckensnitt. Man kan även konvertera valfritt teckensnitt från Windows. Text / grafik kan mjukskrollas vertikalt och horisontellt samt tonas bort / fram eller mjukt blinka.

Displayen är uppbyggd av moduler om 5x16 pixel (38x120mm). Modulerna monteras ihop till önskad längd. Den maximala storleken är 510x16 pixel (3876x120mm) Man kan också dela upp displayen i flera rader efter önskemål. Till detta tillkommer ett CPU kort som sköter om själva grafikhanteringen och kommunikation med omvärlden.

Tveka inte om du har några frågor, hör av dig!  

Exempel på lyckade applikationer

Generell display
En generell display på 80x16pixel i en svarteloxerad aluminium låda. Skylten styrs via ett HTML inspirerat kommunikationsprotokoll. Passar perfekt att använda som reklam eller informationsskylt. Denna display har bl.a. används hos ett större industriföretag för att visa produktionsinformation.

Progressiv jackpott för spelautomater
En rund display med en diameter på 1.2m. Texten snurrar runt displayen och visar nuvarande jackpott eller vinnare. Den sköter även om själva jackpotthanteringen och kommunicerar med spelautomaterna från IGT.

Roulettesensor
En stående version som används för att presentera det senaste vinnande numren vid roulette spel. Denna display är även utrustad med en specialutvecklad optiskt sensor som känner av var kulan har landat på roulettehjulet.

Det här displayerna finns på ett flertal kasinon på olika fartyg bla. på M/S Color Fantasy.

Progressiv jackpott för spelautomater

ÅTERFÖRSÄLJARE SÖKES!
Tycker du det verkar som en kul produkt att sälja?
Tveka inte!
Hör av dig till Magnus Hyltén - Cavallius
Tel. 0705-349848
Eller via kontaktformuläret

Generell Display 80x16 Pixel
(ca 60x12 cm)


Roulette Sensor


Displaymodul 5x16 Pixel

Copyright © 2006 FirstTech